Πολυκατοικια

Για το διπλανό οικόπεδο στην εντός σχεδίου περιοχή της Πτολεμαΐδας, έναντι του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια για ισόγεια καταστήματα. Η άδεια είναι σε ισχύ και προβλέπει την κατασκευή 2 καταστημάτων, 4 κλειστών χώρων στάθμευσης Ι.Χ. και ενός χώρου μεγάλου ύψους για την στάθμευση επαγγελματικού οχήματος.

Εξετάστηκε η δυνατότητα επέκτασης της άδειας αυτής με υπερκείμενους ορόφους. Οι όροι δόμησης που ισχύουν στην περιοχή επιτρέπουν την κατασκευή ακόμη 4 ορόφων των 180 τ.μ. έκαστος. Μια ενδεικτική διαμόρφωση των χώρων αυτών παρουσιάζεται στις φωτορεαλιστικές εικόνες που ακολουθούν.

ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ

Ο νότιος προσανατολισμός του οικοπέδου εξασφαλίζει την φωτεινότητα των χώρων της κατασκευής καθόλη την διάρκεια του έτους

ΘΕΑ

Το γεγονός ότι βρίσκεται απέναντι από δημοτική έκταση που έχει διαμορφωθεί ως πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής διασφαλίζει απρόσκοπτη θέα σε όλα τα διαμερίσματα.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η θέση του δίπλα στην περιφερειακή οδό επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στην νότια είσοδο της πόλης, όπου είναι εγκατεστημένα σχολεία, super market, ωδεία, πάρκα αναψυχής κλπ.

Share:

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ορφανίδης Δημήτριος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983769646

  • Categories:
  • Skills:
    • Design
  • Share: