ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

“Ένα συμπέρασμα είναι το σημείο στο οποίο κουράστηκες να σκέφτεσαι”

Martin H. Fisher, 1879 – 1962, Αμερικανός γιατρός & γνωμικογράφος

 

null

ΧΡΗΣΤΟΣ

CEO

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η απόφαση για μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Master in Bussiness Administration από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) έδωσε το έναυσμα για διεύρυνση του γνωστικού αντικειμένου πέρα από τα όρια των πεδίων της μηχανικής. Ακολούθησαν διακρίσεις σε επιχειρηματικούς διαγωνισμούς και συμμετοχή σε κυψέλες επιχειρηματικότητας. Οι εμπειρίες συσσωρεύτηκαν και οδήγησαν στην δημιουργία της HOUSE FABRICA

Οργανωση εργοταξιου 75%
Διαχειριση τεχνικων εργων 80%
Συμβουλευτικη 90%
null

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Την ολοκλήρωση των σπουδών στο Τμήμα των Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημείου Θεσσαλονίκης ακουλούθησε η συνεργασία με την ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΥΛΙΔΗ ΑΤΕΜ. Εκεί συλλέχθησαν πολύτιμες παραστάσεις επιβλέποντας και συντονίζοντας έργα πελάτων όπως η P&G HELLAS, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ, η ΔΕΗ ΑΕ, η ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ κ.α. Η απαίτηση για άριστο αποτέλεσμα και η εμμονή στην λεπτομέρεια αποτέλεσαν χαρακτηριστικά της καθημερινής εργασίας και εν τέλη διαμόρφωσαν τον τρόπο σκέψης και δράσης.
Εκδοση αδειων 75%
ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ 80%
ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ 85%
ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ 90%
null

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Όταν το χόμπι και το μεράκι συναντούν την επαγγελματική ενασχόληση τότε το παραγόμενο αποτέλεσμα περνά από την κατάσταση μιας παραδοτέας εργασίας σε αυτήν της προσωπικής ικανοποίησης. Η χαρά της δημιουργίας έρχεται και ολοκληρώνει τις γνώσεις που απαιτούνται δίνοντας ώθηση, ενέργεια και πάθος. 
DΙΥ 60%
ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΜΟΣ 80%
3D ΣΧΕΔΙΑΣΗ 85%